Telekom'dan sabit hatlarda 3 yeni hizmet

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 16 Haziran 2006 15:26, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Telekom Genel Müdürlüğü, sabit hatlarda başlatacağı 3 yeni hizmetle tüketicisine çağdaş ve üstün kaliteli bir hizmet sunmayı hedefliyor.

Türk Telekom Amasya Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, yakın bir zamanda devreye girecek olan TT Sesli Mesaj, TT Aile Kart ve TT SMS hizmetlerinin sadece bir başlangıç olduğu, bu hizmetlerle birlikte sabit hatların kullanım alanını genişletmeyi hedeflediklerini, mobil telefonların bazı avantajlarını sabit hatlara taşınacağı bildirildi.

Bu hizmetlerden ilki olan TT Sesli Mesaj hizmetinin yerinde olmayan, telefona cevap veremeyen ya da meşgul durumdaki sabit hat kullanıcılarının sesli mesaj kutusu aracılığıyla çağrıları cevaplandırabilmesine ve mesajlardan arayan kişilerden haberdar olabilmesine imkan sağlarken, ikinci hizmet olan TT Aile Kart ile kartın üzerinde bulunan çipte yer alan müşteri bilgileriyle Türkiye genelindeki tüm ankesörlü telefonların yüzde 86'sına denk gelen 70 bin telefondan gerçekleştirilecek aramaların ücretleri kartın bağlı bulunduğu sabit hat telefonuna yansıtılabilecek. Bu kart özellikle ailesinden uzakta eğitim gören öğrenciler ve askerlik görevini yapan kullanıcıları hedef alıyor. Türk Telekom'un üçüncü hizmeti olan TT SMS hizmetiyle sabit telefondan sabit telefona yada herhangi bir GSM operatörüne mesaj gönderilebilecek. SMS uyumlu telefonlarla kullanılabilecek olan sistem Temmuz ayının sonlarına doğru hizmete girecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber